sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Terve!
Kauhajokiajojen tempo tuli ajettua ja tulos oli kuta kuinkin tyydyttyvä. 20 kilometrin matkaan kului aikaa 29.25 ja sijoitus 1. Ekalla vitosella pelkäsin, että kuolen ja lopuksi pelkäsin etten kuolekaan. Tempossa tulee aina kärsittyä.

Viime viikko muuten meni ihan hyvin, eikä oikeastaan ole kummempia juttuja kerrtottavana. Autovetopeesejä tein pari kertaa ja ne sujuivat ihan hyvin. Juhannuskin tuli vietettyä suhteellisen rauhallisissa merkeissä. Eput ja Yö oli käytävä kuitenkin RMJ:n juhannuksessa tsekkaamassa ja hienostihan he biisinsä vetivätkin!

Keskiviikkona olisi tarkoitus lähteä matkaamaan Kuusamoon SM-kisoihin. Kattellaan miten flikkan käy.

maanantai 8. kesäkuuta 2009

Tulihan se sieltä ! Nimittäin kultainen SM-mitali kortteliajoissa. Ajo oli kyllä ihan hirveää ja oli tautisen kylmä! Pääasia on kuitenkin se, että se 'ensimmäinnen' on nyt plakkarissa ja voi ottaa rennosti. Tai ei rennosti, mutta rennommin. Ei siis tarvitse jännittää enää niin hirmuisesti ennen muita SM-kisoja. Miesten kisan voitti Kimmo Kananen.

Tuli ajettua myös Porvoon ajot. Reitti oli yhtä mahtava kuin pari vuotta sittenkin ellei jopa mahtavampikin, kun reitille oli saatu hieman mukulakiveä ja kortteliosuuksia. Ilmakin oli huomattavasti parempi kuin perjantaina jopa aurinko lämmitti vähän väliä kasvoja. Kisa meni hyvin, sillä voitin naisten sarjan ja kilpasarjassa 13. Perjantaina tosin ajoin liian suurella vaihteella koko matkan ja se hieman tuntui reisissä. Miesten kisan plokkasi Kjell Calström.

Seuraavan kisan ajan lauantaina Kauhajoella, mutta ajan vain tempoajon. Huomenna luvassa pientä tempotreeniä !

tiistai 2. kesäkuuta 2009

Moikka !

Kotiin on taas päästy Belgian maisemista. Hieman voin yrittää nyt selitellä, että YO-juhlat veivät jonkun verran aikaa, joten en kauheasti ole kerinnyt päivitellä blogia. Voin kuitenkin kertoa, että jestas se päivä tulee olemaan ikimuistoinen ! Oli todella mukavat juhlat ja oli hienoa olla meidän koulun viimeisten lakitettujen joukossa. Samalla olimme meidän koulun sadannet lakitetut.



Kisoista sen verran, että perjantaina olisi tarkoitus startata SM-kortteleissä ja sunnuntaina Porvoon ajoissa. Nähdään siis siellä !!