maanantai 30. marraskuuta 2009

Niin ja hiihtoa on muuten kertynyt nyt kahteen päivään ihan kiitettävästi eli 9,5 tuntia eli +/- 11o kilsaa.. Hyvin menee, ainakin vielä!!Tänään tein myös aamupäivällä vk:ta 45 minuuttia.

perjantai 27. marraskuuta 2009

PS: kirjoitin tämän viime perjantaina, mutta nähtävästi en osannutkaan julkaista...

Huomenna olisi tarkoitus matkata Lappiin. Lähden taas viime vuotiseen tapaan Noormarkun Nopsan kanssa Leville viikon kestävälle hiihtoleirille. Toivottavasti tällä kertaa jäisi ne rakot kotiin ja pystyisi jokaisen lenkin tekemään vaivoitta. Viime vuonna jouduin kerran lähtemään kesken lenkin takaisin kämpille vaihtamaan pertsan kamoista vapaalle, kun jalat eivät enää kestäneet pertsan monoja..
Tänään kävin ennakoivasti jo ostamassa rakkolaastareita ja Leuko Sportin teippiä. Naamarasvankin voisi tällä kertaa ottaa mukaan, kun viime vuonna se sattui unohtumaan ja iskin naamaan pelkkää vaseleliinia, kun muuta ei sattunut olemaan mukana.. Hienosti kiilsi.. Yhtään en ole vielä pakannut matkaa varten, joten taidan tästä koneen äärestä mennä täyttelemään kapsäkkejä.

keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Lauantain treenit menivät mukavasti. Aamulla tein vetoja Karhuhallissa Tompan peesissä ja kun pääsin kotiin suuntasin isäni ja parin muun hepun kanssa Noormarkun retkeilyreitille maastopyörillä. En tosin ehtinyt ajamaan kuin kaksi tuntia, kun piti lähteä 'vahvistukseksi' pelaamaan sählyä Iskun leirille, kun pelaajat olivat heillä vähän vähissä. Sunnuntain treenin tein maastolenkkeillen. Tunteja kertyi sateisessa Porissa noin neljä.

Alkuviikon treenit ovat pääasissa kuluneet maasto ja spinningpyörien selässä. Tänään kävin myös pelaamassa jo vakituiseksi tulleen sählyvuoron.

Huomenna olisi luvassa uutta, sillä olen menossa kokeilemaan pilatesta.. Moni on sanonut, että sen avulla kaikkoaa selkäkivut? Eli ennaltaehkäisen mahdollisesti tulevia vammoja ainakin kokeilun vuoksi.

torstai 12. marraskuuta 2009

Moip.

Mitäpä tässä on tapahtunut.. Eipä oikein mitään kummallista kuin treeniä ja treeniä:) Eli ihan hyvää kuuluu! Treenit ovat menneet hyvin ja terveenäkin olen pysynyt. Sikainfluenssarokotteenkin käyn hakemassa, kun sen ei-riskiryhmäläinen saa.

Tai no onhan tässä nyt jotain tapahtunut kuitenkin.
Hyppään nyt yhtäkkiä toissa viikkoon sillä silloin sattui ja tapahtui. Sain Turusta ja Kaarinasta itselleni vieraita. Turkulaisen eli Terhin kanssa kävimme perjantai aamupäivällä lenkillä tsekkaamassa Noormarkun retkeilyreittiä, jossa on Noormarkun parhaat maastot. 1.20h jälkeen olin hieman Terhiä edellä näyttämässä maastoa ja yhtäkkiä takaa kuului loiskis. Ajattelin, että voi apua jos se nyt sinne humpsahti. Ja sieltä se tuli pää märkänä sanoen, että tässä taisi olla äkkisyvää... Linnean kanssa saatiin muuten vain viikonloppuna todella hyvät setit treenien merkeissä. Ja Linnea voitti keilahallissa palkinnon parhaasta puvusta, joten Linnea sai olla päivän keijuna.;)

Viime viikonloppuna olimme perheeni kanssa pyöräilijöiden päättäjäisristeilyllä pitämässä hauskaa muiden pyöräilyn ystävien kanssa. Pääsin Veikkasen Jussi ja Ketosen Carinan kanssa estradille kertomaan menneestä kaudesta ja tulevasta kaudesta. Itse en ole ihan sata varma vielä, että mitä ensi kaudella tapahtuu, mutta eiköhän aika tuo tullessaan jotain.

Tällä viikolla ollut kohokohta on se, että sain houkuteltua poikaystäväni kanssani maastolenkille! Hyvin meni juurten ja kivikkojen ylittämiset ilman klosseja ja muita hienouksia tavallisella Harolla.

Lauantaina olisit tarkoitus mennä ajamaan karhuhallille taas rataa ympäri ja viettää neljä kuukautta myöhässä olevat synttärini sukulaisten kesken.