lauantai 18. elokuuta 2007

Luovaa jännitystä

Nyt on olo kuin olisi ottanut aurinkoa 35 asteen lämpötilassa viisi tuntia putkeen. On tullut nukuttua univelkoja tämä päivä. Yöllä nukuin 12 tuntia ja päivällä kahden tunnin päikkärit pilvisängyllä. Olen myös syönyt tänään tähtitaivaallisen paljon. Tuntuu, että voisin syödä kiviäkin. Lievää energian puutosta tai sitten rakastan vain ruokaa.

Koulu alkoi keskiviikkona. Tuntuu, että on ihanaa päästä vanhaan rytmiin takasin. Saa esimerkiksi ne ruokarytmit takaisin, ettei tule syöpöteltyä kerralla niin paljon. Eilen oli myös ensimmäiset aamuharjoitukset kesän jälkeen, vaikka onhan sitä kesää vielä jäljellä? Lähdin kotoa 7.15 pyörällä maauimalaan, ajoin kaksi tuntia. En viitsinyt lähteä juoksemaan ja uimaan muiden kanssa, koska sunnuntaina on tulossa maaston SM-kisat. Kokonais-saldoksi eilen tuli kolme tuntia maastopyöräilyä. Ja toissapäivänä heitin myös kolmosen.

Tänään en tosiaankaa ole lenkille itseäni vienyt, koska on ollut aika rankka viikko ja huomenna pitäisi vääntää metsän siimeksessä kisaa. Kisasta tulee minun kohdalla varmasti mielenkiintoinen. En ole koskaan ajanut maastossa kisaa ja lenkkejä olen tehnyt hyvin vähän. Sain maanantaina oman ja uuden maasto-trekin alleni, sillä ennen ajoin pikkuveljeni 13'5 tuumaisella maastopyörällä.

Kisat ajetaan Vantaalla ja startti tapahtuu kello 11.00. Samassa lähdössä minun kanssa lähtee paljon muitakin sarjoja, joten eiköhän joku sopiva joukku minullekin löydy. Kisasta tulee varmasti samanlainen kuin on maastokin, eli mielenkiintoinen, vauhdikas ja vaihteleva.