torstai 28. maaliskuuta 2013Tässä kirjoittamisen inspiraation saattelemana mietin, että pitäis pakata.. Kaikki muu onkin taas paljon kiinnostavampaa kuin tavaroiden haaliminen ja pakkaaminen pyörälaukkuun. Vihaan tätä ainaista pakkaamista, purkamista ja yleensäkin matkustamista. Matkustaminen on jotenkin todella stressaavaa. Saa miettiä, että onko kaikki mukana ja perille päästyä tarvitsee murehtia, että onko pyörä säilynyt ehjänä matkasta. Yäk. Tilannetta ei yhtään helpota, että matkustan Ryanairilla huomenna. Yäk taas, yäkyäkyäk. Innolla odotan kyynerpäiden hakkaamista mihin milloinkin, kun ollaan nousemassa koneeseen. Täytyypä laittaa kypärä päähän koneeseen mentäessä, että varmasti saa hullun maineen niin välttyy moiselta..

Olisin voinut tietenkin vuokrata pyörän, mutta kalliimmaksi se olisi tullut. Omalla pyörälläkin on paljon mukavampi ajella, kun ainakin satula on se tuttu ja turvallinen. Tietty olisin säästynyt tavaroiden raijaamiselta, mutta itsepä lajini olen valinnut, heh. Joojoo.

Tiedän, että ei pitäisi valittaa, mutta olen kuullut nyt viimeisinä päivinä korvassa melkein pelkkää valivalivalivalivalivalinaa niin tarvitsee kai sitä itsekin hieman valivalivalia päästellä, sori. Ehkä tarvitsee nostaa tämä hanuri pikku hiljaa ylös ja pistää pyörä pakettiin.. Yäk.

Luultavasti olen sen verran laiska, että en jaksa konetta raahata mukaani, joten mahdollista päivitystä tästä tulevasta reissusta tulee ensi viikolla. Mitään en lupaa, koska kirjoitusmotivaatio voi olla silloin jo hukassa.

Okei, noh, oon kyllä aika innoissani tulevasta reissusta! Kiitos vaan isukki ja mamitsu!Kuva: Onks teillä yht hienoi rairuohoja, ku meillä?
Hyvää pääsiästä kaikille! Mekin ollaan kasvatettu "rairuohoa hyvällä menestyksellä"!

Ei kommentteja: