keskiviikko 25. huhtikuuta 2007

Tempoa ja päikkäreitä

Kaikilla on paheita. Toisilla paheena on suklaa ja toisilla esimerkiksi shoppailu. Mun pahe on päiväunet. Tästä neidistä tulee muuten harvinaisen kiukkunen, jos päiväunet jää väliin. No onneks on tulossa pitkä viikonloppu, niin saa nukkua normaalia enemmän. Tai sitten ei. Matka suuntautuu viikonloppuna Turkuun kaverin luo.

Päivä alkoi aamuharkoilla Porin ruskea sävyisessä uimahallissa. Matkaa kertyi 5.4 kilometriä. Uitiin kolme kertaa 800 metriä 2+:lla. Kaikki meni 11-11.30 minuuttien väliin. Ajat nyt ei olleet mitää päätä huimaavia, mutta ei sykkeetkään kovin korkeat olleet, sykkeet hyppi 150-165 paikkeilla. Toisaalta ei mulla edes ole mitään hajua, mihin tällä hetkellä 800 metriä menis uiden täysillä. En oo sitäkään matkaa uinu yli vuoteen kisoissa! Mutta kyllä sitä vielä ehtii.:) Illalla kävin juoksemassa reilu puoli tuntia ja tein pientä kuntopiiriä oman huoneen lattialla. Alusta ei selälle ollut niitä parhaimpia.

Eilisistä päivästä haluaisin sen verran mainita, että tuli kevään ensimmäinen tempoajo ajettua. Paransin viime vuoden aikaa reilulla minuutilla! Uusi Trekin aika-ajopyörä meni hurjaa vauhtia eteenpäin, vaikka en edes polkenu. Mutta jos jälkeenpäin ajattelee, niin olis vielä voinu joistakin kohdista puristaa ajasta pois. Puoli minuuttia ainaki vielä pois tänä vuonna.

Huomenna odotettavissa sinfoniaa..