maanantai 23. huhtikuuta 2007

Uintia, kelausta ja taas uintia ja kelausta

Herätyskello herätti 6.30 aamulla. Oli ehkä maailman vaikein aamu nousta ylös, mutta pakko mikä pakko. Kesti kyllä 20 minuuttia nousta ylös sängystä, mutta ehdein kuin ehdeinkin 7.20 menevään bussiin, joka suuntasi tietenkin Poriin. Aamuharkat alkoivat perinteisellä ja aina niin mukavalla kuntopiirillä, minkä jälkeen hyppäsin altaaseen uimaan palauttavaa treeniä. Harmittaa vaan, kun joka maanantai aamu sanon valmentajalle, että pitäs taas uida vähän hiljempaa, kun tuli taas viikonloppuna tehtyä pyörällä maksimia. Kelausta kertyi kuitenki 4.8 kilometriä. Uintia haittasi myöseli mun oikea kylki. Kylkeen särkee, vaikka vaan istuisin. Eikä oo mitää hajua, mistä se on tullut kipeäksi! Noh, onneks isä on fysioterapeutti, niin se saa tehdä kohta diagnoosin.;) Toivottavasti ei huomenna enää särkisi, koska "tärkeä" viikkotempo olisi tiedossa.

Treeneistä suuntasin pariksi tunniksi kouluun. Kesken yhteiskuntaopin tunnin lähdin työ-infoon, koska sain Suomen Tilastopalvelusta töitä, eli lisää hommia taas tiedossa. Infosta sain taas juosta uimahallille, eli myöhästyin tapani mukaan, mutta sain kuitenkin toisen kelaustreenin tehtyä (4.4km). Eli päivän treeniksi kertyi 9.2 kilometriä uintia, tosin aika hiljaa, koka normaalisti samassa ajassa uin noin 11 kilometriä.

Harkkojen jälkeen sain taas juosta hiukset pystyssä. Meidän piti koulusta osallistua kaupunginvaltuuston kokoukseen. Täytyy kyllä tunnustaa, että taisin pari kertaa nukahtaa, kun valtuustolaiset selittivät Pomarkun, Noormarkun, Ruosniemen, Yyterin ja Porin yhdistymisestä Yyterin kaupungiksi 2025. Mutta tilaisuus ei onneksi kestänyt kuin reilun tunnin. Tällä hetkellä aika väsynyt olo.