perjantai 14. maaliskuuta 2008

Hellou!

Kirjoittamisestani on kulunut taas aikamoinen tovi, joten yritän epätoivoisesti kasata kaiken tapahtuneen.

Etelänleiri sujui mutkitta. Lenkkejä tuli tehtyä niin paljon kuin sielu sieti. Yhteensä reissulla treenitunteja kertyi noin 70, tarkkaan ottaen 67 tuntia. Leirillä huomasin myös sen, että nukuin joka yö reilut 10 tuntia. Se on paljon se, mutta hyvään palautumiseenhan tarvitaan kunnon yöunet.

Leirin jälkeen matkustimme Suomeen ja aloittelimme palautusviikon, tarkoitan siis viime viikkoa. Kävin kolme kertaa uimassa palauttelevia treenejä, mutta en sitä sano, etteikö olisi taas treenettu kovaa. Sillä viime viikon torstaina ja lauantaina tuli tehtyä maksimaalisia harjoituksia. Syyn saatte kuulla kohta.

Tällä viikolla olen käynyt myös uimassa ja spinningissä, mutta olen myös pitänyt pari lepopäivää, koska eilen matkustin Belgiaan. Matkustaminen on muuten ylirankkaa puuhaa, varsinkin jos täytyy vaihtaa konetta. Lisäksi hieman alkaa kypsyttää tuo lentokoneessa istuminen, koska Gran Canariallekkin oli yli viiden tunnin matka. Tai eihän nuo nyt mitää pitkiä aikoja joillekkin ole, mutta tälläiselle pientä ylivilkkautta omaavalle on.

Syy matkani Belgiaan oli tietenkin se, että tulin tänne kisailemaan Royal Antwerpen Bicycling Club:in naisten teamiin. Ensi sunnuntaina olisi ensimmäinen kisa, joka on siis nimeltään Omloop Het Volk. Matka kisassa on 126kilometriä, mikä on 36 kilometriä pitempi kuin koskaan ennen kisaamani matka. Toivottavasti on nyt 200kilometrin pituiset lenkit olleet hyödyllisiä.

Sen verran voin myös teille kertoa, että seurani piti minulle viime viikolla kivat läksiäisjuhlat, johon kerääntyi seurani ajajia ja ystäviä. Sain yhdeltä pariskunnalta lahjan, jonka sai avata vasta, kun koti-ikävä iskee. Noh, koti-ikävi yllätti minut jo ennen kuin astuin edes lentokoneeseen, joten minun oli pakko avata paketti. Salmiakkipastillit, suklaa ja hapankorput tulivat todella tarpeeseen, ku olin vaihtamassa Amsterdamissa konetta. Kiitos niistä!

Viime keskiviikkone kävin myös hakemmassa silmälasiliikkeestä Adidaksen lasit vahvuuksilla itselleni, jotka sponsoroi Tähti Optikko. Lasit ovat aivan mahtavat!

Adidaksen lasit ja Suunnon mittari kädessä lähdössä matkaan, mukana on myös tietenkin laukku, jossa on Trekin pyörä.


Ps. viime yönä huomasin, että täällä ei ole pattereita seinissä! Nukuin siis kerrastovaatteilla ja villasukat jalassa. Onneksi minulle oli laitettu myös kaksi hyvin paksua peittoa sängylle.