tiistai 20. toukokuuta 2008

Tampereen viikonloppu on takana. Eskon tempo ja Xiria-kriterium sujuivat, hmm, miten ne nyt sujuivat. Noh, sujuivat ainakin!

Tempossa en oikein saanut itsestäni parasta irti. En vain päässyt täysillä! Joutui keskittymään toden teolla kampien pyöritykseen, että pääsee eteenpäin. Ensimmäiset viisi kilometriä olivat täyttä hakemista tempon ajamiseen. Eroa syntyi kuitenkin ajamisellani 2.05 minuuttia seuraavaan (kakkosen voi myös pongata ensimmäisenä olevasta linkistä, linkkikohdassa, joita luen). Ihan ok ajo kuitenkin. 27.6 pitää vasta saada tempohanat kunnolla auki!

Kriteriumista jäi hyytyvät muistot. Taisin lähteä liian vähäisessä vaatetuksessa liikenteeseen +3 asteen kelissä, sillä sain 6/8 kierrosta ajaa hampaat kalisten. Pienet irtiottoyritykset olivat aika vaikeita, koska jalat eivät meinanneet ollenkaan pyöriä. Lopussa kiri kuitenkin lähti kohtalaisen helposti ja pääsin ensimmäisenä maaliin naisista. Capsicamitkaan eivät auttaneet kylmyyteen kuin vasta kaksi tuntia kisan jälkeen saunassa. Hehheh.

Eilen, eli tiistaina kävin ajamassa satakunta cupin korttelikisan. Päätin lähteä vanhojen kettujen ja elite-miesten seuraksi kisaamaan. 20 kierrosta oli matkana ja 20 kierrosta porukassa pysyin. En ollut edes viimeinen, vaan voitin jopa yhden elite-kuskinkin!

Tänään kävin aamulla ajelemassa 2.15h maantiepyörällä isän kanssa. Kelissä on hiukan valittamista, sillä saimme niskaamme raekuuroja! Hyrr, oli kylmä, vaikka aurinko paistoi taivaalta!

Pari tuntia sitten palasin kahden tunnin rullaluistelulenkiltä. Oli kiva välissä tehdä jotain muutakin kuin ajaa pyörällä! Toivon vain, että huomenna eivät ole nivuset kovin kipeät! Tai jos kipeytyvätkin niin onneksi seuraaviin kisoihin on aikaa 11 päivää, joten hyvin ehtii palautua.