keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Päivää.
Nyt on taas luvassa Lottamaisia tarinoita, koska auttavaa välikättä ei ole nyt saatavilla. Se tarkoittaa siis sitä, että olen palannut Suomeen. Viimeisimmät kilpailut meni aivan plörinäksi, sillä pieni flunssa ei ottanut lähteäkseen. Onneksi sain kuitenkin pari ehjää kilpailua tehtyä.

Nyt olen aloittanut pyöräilystä 'off-seasonin'. Pientä urheilua tässä kuitenkin olen harrastanut. Eilen päädyin kahden vuoden jälkee rullaluistelemaan. (En kaatunut.) Tänään olen ollut jo noin kolme tuntia metsätöissä ja illalla ajattelin käydä testaamassa sählytaitojani. (Pyydän kuitenkin jo anteeksi jos satun hakkaamaan jonkun jalat tohjoksi.)

'Pitäisikö Lotan mennä armeijaan'-testitulosten äänet jakautuivat kaikille vaihtoehdoille suhteellisen tasan. Kuitenkin 40% äänistä meni vaihtoehdolle 'Sen pitää vain ja ainoastaan polkea pyörällä'. Toive siis toteutukoon. Olen kuitenkin hyvin pettynyt, että joku luulee minun olevan niin heikko, että en sitä täysvarustusta jaksaisi kantaa.. Eihän minun sitten olisi koskaan pitänyt jaksaa oikein mitään muutakaan raskasta? (Kuten pyöräilyä, hah?) Ja huomennakin olen menossa metsään taas rämpimään. Kokemusta siis olisi ainakin kosteista lokakuun päivistä, joten miksi ei siis öistäkin?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tjaa off season siis menossa. Isäs on sen jo pitänyt. Tänään 204 kilsaa. Ja ensi viikonloppuna luvassa TDP eli Tour de Pori. Matka 100 km ,aikaa jotain 7h. Eli silloin sitten pyörän päälle.
Vai?