torstai 12. marraskuuta 2009

Moip.

Mitäpä tässä on tapahtunut.. Eipä oikein mitään kummallista kuin treeniä ja treeniä:) Eli ihan hyvää kuuluu! Treenit ovat menneet hyvin ja terveenäkin olen pysynyt. Sikainfluenssarokotteenkin käyn hakemassa, kun sen ei-riskiryhmäläinen saa.

Tai no onhan tässä nyt jotain tapahtunut kuitenkin.
Hyppään nyt yhtäkkiä toissa viikkoon sillä silloin sattui ja tapahtui. Sain Turusta ja Kaarinasta itselleni vieraita. Turkulaisen eli Terhin kanssa kävimme perjantai aamupäivällä lenkillä tsekkaamassa Noormarkun retkeilyreittiä, jossa on Noormarkun parhaat maastot. 1.20h jälkeen olin hieman Terhiä edellä näyttämässä maastoa ja yhtäkkiä takaa kuului loiskis. Ajattelin, että voi apua jos se nyt sinne humpsahti. Ja sieltä se tuli pää märkänä sanoen, että tässä taisi olla äkkisyvää... Linnean kanssa saatiin muuten vain viikonloppuna todella hyvät setit treenien merkeissä. Ja Linnea voitti keilahallissa palkinnon parhaasta puvusta, joten Linnea sai olla päivän keijuna.;)

Viime viikonloppuna olimme perheeni kanssa pyöräilijöiden päättäjäisristeilyllä pitämässä hauskaa muiden pyöräilyn ystävien kanssa. Pääsin Veikkasen Jussi ja Ketosen Carinan kanssa estradille kertomaan menneestä kaudesta ja tulevasta kaudesta. Itse en ole ihan sata varma vielä, että mitä ensi kaudella tapahtuu, mutta eiköhän aika tuo tullessaan jotain.

Tällä viikolla ollut kohokohta on se, että sain houkuteltua poikaystäväni kanssani maastolenkille! Hyvin meni juurten ja kivikkojen ylittämiset ilman klosseja ja muita hienouksia tavallisella Harolla.

Lauantaina olisit tarkoitus mennä ajamaan karhuhallille taas rataa ympäri ja viettää neljä kuukautta myöhässä olevat synttärini sukulaisten kesken.