keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Vuoden ensimmäiseen päivitykseen meni kyllä nyt vähän liian kauan aikaa.. Sori!!

Treenit ovat kuitenkin sujuneet ihan hyvin paria kömmähdystä lukuunottamatta. Vuoden vaihdos tapahtui todella rauhallisissa merkeissä. Pidimme Noormarkun läksiäisjuhlat, kun liityimme naapurikaupunkiimme Poriin. Orava säilyy kuitenkin iloisesti mielissämme, emmekä unohda sitä koskaan, aamen.

Pari päivää vuotta 2010 vietettiin rauhallisesti kunnes oli Katan ja Antin häitä juhlittava Reposaaren kirkossa ja Karjarannan Suomalaisella klubilla. Häät olivat kerta kaikkiaan ihanat ja varsinkin morsiamen puhe tuotti minullekin kyyneleitä poskille.

Häistä asti viime lauantaihin, treenit menivät hyvin ilman mitään ongelmia. Aamulla kävimme vetämässä vetoja Karhuhallilla ja iltapäivällä olin hiihtämässä, jonka jälkeen menin pelaamaan sählyä Chebici-Isku teamin leirille Porihallille. 40 minuuttia menivät hyvin kunnes tuli tilanne ja hieman yllytettynä juoksin kuin tuli hännän alla, mutta vastaiskuna jotenkin vain törmäsin vastapelaajaan ja kaaduin suoraan nilkkani päälle. Nilkka turposi kohti iltaa kohden kananmunan näköiseksi patiksi. Se kuitenkin laski kylmä- ja sidehoidolla. Seuraavana päivänä käveleminen oli kuitenkin vaikeaa, mutta lähdin silti kuitenkin hiihtämään ja se oli hyvä juttu. Sillä iltaa kohden jalka tuntui taas paljon paremmalta, kun verenkierto oli hiihdon aikana lähtenyt kiertämään. Nyt jalka näyttää vain rumalta ja käveleminen on jo ihan ok.

Minusta tuli muuten toissa päivänä sotaleski. Poikaystävä lähti siis armeijaan, nyyh..