tiistai 13. huhtikuuta 2010

No onpas mennyt taas pitka aika, kun viimeksi olen tata sivustoa paivitellyt. Kuten kuitenkin huomaatte, aakkosista puuttuvat aakkosten pisteet ja muut tilpehoorit. Matkustellut siis olen. Pienena akkilahtona paatin lahtea Chebici-Iskun miesten kanssa Espanjan Benidormiin 11 paivaksi, tosin pojat viihdyttivat jutuillaan ja biiseillaan minua vain 7 paivan ajan ja lopun ajasta Focuksen tytot paakaupunkiseudulta.

Treenit sujuivat siis ensimmaisen viikon ajan poikien peesissa vauhdikkaasti. Leirin aikana tuntui jo, etta jalkoihin tuli vauhtia jonkun verran lisaa. Pitemmat maet jouduin ottamaan hieman kevyemmin, mutta lyhyemmat puikot pysyin ihan kohtuullisesti perassa. Poikien lahdettya, pidin ansaitun lepopaivan ja aloin heti seuraavana paivana treenaamaan muiden tyttojen kanssa. Heidan kanssaan ajoin pisimmillaan kuuden tunnin lenkin ylamakia hinkaten, tietenkin. Viimeisena paivana kavin antamassa pieneksi ajaksi vetoapua Heljalle ja Karoliinalle, kun he lahtivat hakemaan vuokra-autoa Alicantesta, jotta saivat tavaramme ja pyoramme kuljetetuksi lentokentalle. Hotellille takaisin paastyani minulla oli vain ja ainoastaan 20 minuuttia pakata pyora ja kayda suihkussa, hyvalla avustuksella se kuitenkin onnistui.

Viime perjantaina lahdin siis jatkamaan matkaani ja matkani vaihe on nyt Belgian Loenhout. Kavin jo lauantaina tsekkaamassa tiimin kanssa tulevan Roeselaeren reitin (ja oli muuten aika kova treeni). Maasto on talla kertaa hieman vaativampi, mita viime vuonna, mutta katsotaan miten taman likan kay siine kisassa parin viikon paasta. Ensimmainen kisa on kuitenkin ensi lauantaina taalla Belgiassa. Kunto talla hetkella vaikuttaa kohtuulliselta, mutta viela hieman vasyneelta leirin jalkeen.

Ei kommentteja: