perjantai 12. heinäkuuta 2013

SM-kilpailut ja jatkoo..

28.-29.6 tuli ajettua maantiepyöräilyn SM-kilpailut Noormarkussa. Perjantaina oli 28,2 km pitkä aika-ajo ja lauantaina 97km maantieajo. Alkuasetelmat oli minusta suhteellisen jännittävät, kun pääsin ajamaan kisat aivan kotikilpailuina. Matkan varrella riittikin kannustusta ! Kiitos siitä kaikille ! Oli mahtavaa päästä ajamaan, kun matkan varrella huudettiin "Hyvä Lotta! ". Vieläkin lämmittää mieltä..

Aika-ajo meni mielestäni hyvin, vaikka tuloslistoilla olenkin toisena. Ajolinjat olivat hyvät ja eikä pahempaa hyytymistä ollut havaittavissa. Kääntöpaikalla olin kilpailun voittajan, Sari Saarelaisen, kanssa tasoissa, mutta ero tuli nähtävästi kääntöpaikan jälkeisellä kumpuilevalla osuudella. Tyytyväinen täytyy kuitenkin olla.

Maantiellä en tuntenut pahempaa jumia aika-ajosta jaloissa, mikä oli hyvä tietysti hyvä juttu. Lehtiartikkelin sanoin olin IK-32 puristuksissa koko matkan. Oli kuitenkin hienoa päihittää 10 hengen joukkue yksin ja saada tuuletella hyvissä ajoin uutta mestaruutta. Tein viimeisen niitin kaksi kilometriä ennen maalia, eikä kukaan päässyt enää peesiin! Kiitos myös onnitteluista !! Oli hienoa voittaa kotimaisemissa. Sen jos jonkin muistaa koko loppu elämänsä.

Sm-kisojen jälkeen lepäilen muutaman päivän ja mietin. Kisakalenteri ammotti tyhjyyttä ja soitin maajoukkuevetäjälle, Riina Miettiselle ja kysyin, että pääsisikö U6lle ajamaan. Meni noin kaksi tuntia, kun nimi oli lähtölistoilla. Nyt ollaan ajettu neljä etappia ja olen kokonaistuloksissa toisena. Kärkeen olen jäljessä 12 sek, joten niskassa ollaan edelleen. Tänään on vain 64km etappi ja huomenna 14 km tempo. Tänään taktiikkana on pysyä pystyssä ja jäädä kärjelle mahdollisimman vähän ;) Naatitaan Tidaholmin kelistä!


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut mitaleista ja vauhdikasta kesää...
- hyötypyöräilijä