perjantai 21. marraskuuta 2008

Huomen aamulla olisi siis tarkoitus lähteä Lappiin hiihtämään. Tarkoituksena olisi hiihtää 50 kilometriä per päivä. Tai yhden lepopäivän saan pitää viikon keskellä. Sinä päivänä olisi tarkoitus mennä porukalla (=Noormarkun Nopsan hiihtäjät ja huoltajat) Levin kylpylään polskuttelemaan.
Katsotaan kuinka rikki viikon päästä ollaan! Hiihtäjän vikaa kun ei minulla hirveästi ole..

Tännepäin Suomeakin on maahan satanut lunta ja ilma on mennyt pakkasen puolelle. Nyt pitää siis vaihtaa cyclopyörään nastat alle ja alkaa kerrospukeutujaksi (ihan kuin en sitä jo aikasemmin olisi ollut). Toivottavasti maahan kuitenkin sataisi vielä lisää lunta, että pääsisi täälläkin hiihtoladuille tekemään lenkkiä.

Treenit viikon aikana ovat sujuneet mielestäni hyvin. Treenit ovat olleet monipuolisia. Olen käynyt uimassa, juoksemassa, pyöräilemässä (maastiksella, cyclolla), spinningissä, kuntopiirissä ja tehnyt erilaisia harjoituksia rullilla. Ensimmäistä kertaa ajoin viime keskiviikkona tempopyörällä vetoja aika-ajoasennossa, se oli aika mielenkiintoista. Useat rullaharjoitukset olen kuitenkin tehnyt ratapyörällä.