lauantai 1. marraskuuta 2008

Moikka taas pitkästä aikaa!

Kuulumisestani on kulunut taas pitkä tovi, mutta eipähän tässä oikein mitään kummallista ole tapahtunutkaan. Treeniä ja koulua vain lähinnä. Olen yrittänyt ajaa pitkiä ja rauhallisia lenkkejä, mutta yleensä jos joku on mukana niin "pakostakin" syke nousee pk-sykkeiden yläpuolelle. Nyt olen saanut kuitenkin valmentajalta lisää ohjeita ja vietän tässä "rentoja viikkoja". Ensi viikko olisi vielä jäljellä fiiliksen mukaan lenkkeilyä (tunteja kuitenkin pitää kertyä 12-13).

Tänää alkoi taas uusi kausi Karhuhallissa. Pyörimme siis aamulla 400 metrin ympyrää klo 7.30-9.00. Pakostakin menee pää pyörällä. Aamulla hallille oli raahautunut todella moni ajuri. Normaalisti kauden avaus tapahtuu 5-6 ajurin merkeissä, mutta tänään meitä oli reilu kaksikymmentä. Treeni sujui kohdallani huisin hyvin. Sain pitkästä aikaa sykkeen kunnolla ylös, kun pojat huusivat perässäni, että vielä toinen kierros ja sitten viel kolmas kierros. Kiitoksia vaan! Olin liikkeellä tempopyörällä.

Otan nyt tavoitteekseni kirjoteilla tänne kerran viikossa, jotta saan enemmän harjoituksieni kulkua kerrottua tänne. Jos kuitenkin lipsun tästä tavoitteesta niin laittakaa heti noottia vieraskirjaani.:)

Joku siellä kyseli myös ensi kauden tavoitteistani, mutta perehdyn niihin myöhemmin kunnolla ajan kanssa. Selvää on kuitenkin se, että ajan vielä ensi kauden samassa porukassa kuin viime vuonna Belgiassa. Ja Suomessa edustan tietenkin Porin Tarmoa.