maanantai 23. maaliskuuta 2009

Jahas, omatunto taas kolkuttelee päässä, että kirjoita blogi. Eli tässä jotain vanhaa ja uutta :)Reissusta oli kiva palata kotiin ja aloitin heti palauttelun. Palautuminen sujui hyvin, enkä tuntenut pahempaa väsymystä. Treenasin pari tuntia päivässä päivä kerrallaan kirjoituksien lomassa (mitkä ovat tähän mennessä päässeet päätökseensä. Urakoin uskonnon, biologian, äidinkielen ja matikan. Tuloksia odotellessa...)

13-15.3 vietin päiväni Helsingissä. Helsingissä pidettiin vuotuiset fillari-messut, joissa olin 'työntekijänä' Trekin osastolla. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa joitakin pyöräilykavereita. Hyvä viikonloppu kaiken kaikkiaan.

Viime viikonloppuna kävin Linneaa moikkaamassa Kaarinassa. Sitäkään neitiä ei pitkään aikaa ollut missään näkynyt. Luultavasti sitäkin masensi Suomen kelit (kylmyys ja hirveä tuuli), kun matkasi viime maanantaina Mallorcalle. Kävin Turun hurjien kanssa sunnuntaina porukkalenkilläkin, oli rennon leppoisaa vauhtia.

Tällä hetkellä käyn kuumeista keskustelua englanninopettajani kanssa. Ensi viikolla olisi vielä pari englannin koetta ja sitten suuntaan Belgiaan taas ajamaan kisoja. Kerron siitä myöhemmin, kun lähtöajankohta on täysin selvä.