perjantai 10. huhtikuuta 2009

Moikka !

Belgiassa ollaan taas. Matkustin viime tiistaina tänne suureen pyöräilykulttuurimaahan. Lento sujui mutkitta ja kerrankin lento oli ajoissa, jopa 20 minuuttia ! Siitä ei tosin tällä kertaa ollut hyötyä, kun minun hakijani olivat hieman myöhässä, mutta samapa tuo.

Treenit ovat lähteneet käyntiin. Jalat tuntuvat kyllä hieman jumeilta, mutta se saattaa johtua pienestä kisajännityksestä. Matkustamme tiimin kanssa huomenna Ranskaan kilpailemaan. Minulla ei ole mitään tietoa vielä, että millainen kisa on kyseessä, mutta suuria mäkiä ei ole kuulemma osunut reitille. Tiedän vain, että huomenna pitää istua autossa 600kilometriä, auts. Toivon kuitenkin, että ensimmäinen kisa sujuisi kaatumatta.. On varmasti hieman hakusessa ryhmässä ajo vielä ja minun ajotaitoni tuntien.. Siitä voi päätellä jotain !

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Moi Lotta!
Tsemppii Ranskan kisaan! Se on varmaan Ladies Berry Classics, Ranskan Cup kisa. Sattuneista syistä osaan ton Ranskan kalenterin aika hyvin. ;-) Pysy hyvin suojissa siellä, siel ei mäkee mut sivarii voi olla. Ja lopussa tarkkana! Se tulee usein kiriin. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Ota neuvosta vaari!
T.DAD