torstai 14. heinäkuuta 2011

Pari kaveria on saanut yökkökohtauksia fonttini muodosta, joten suostuin vaihtamaan sen taas vähän helpommin luettavaan. Olkoo hyvä. (Itse kyllä pidin vanhasta, koska se oli söpö.)

Ensimmäinen kisa ajettu loppuun asti Arendonkissa, ei Aarendonkissa. Kisa lähti suht rauhallisesti käyntiin ja hermostuin vauhtiin noin kilometrin kohdalla ja koitin irti. Harmikseni kukaan ei tullut mukaan ja puolen kierroksen kuluttua sainkin jo koko porukan perääni. Kilpailun sisältöön oli myös ängetty kolme välikiriä, joista nappasin ensimmäisen neljänneltä kierrokselta. Olin yllättänyt, koska luulin, että hetkenä minä hyvänsä miljoona kuskia olisi mennyt 30m ennen maalia ohitse. Kiri oli aika pitkä osaltani, joten jouduin haukkomaan happea melkein yhden kierroksen 15 kierroksesta. Yksi tiimistämme pääsi siinä vaiheessa irti kolmen muun kanssa ja nappasi tosen välikirin seitsemännellä kierroksella. Kun pääjoukko tavoitte heidät, oli matkaa maaliin noin kuusi kierrosta. Ajattelin, että säästelen loppua varten ja ehkä tulevaa kirikierrosta. Edessä oli kuitenkin tapahtunut kummia ja pääjoukosta oli irtaantunut jokku kuskeja. Muun muassa kaksi meiltä. Saimme heidät kiinni kaksi kierrosta ennen maalia ja oletin, että nyt otetaan rauhallisesti ja katsotaan, miten joukkio käyttäytyy. Epäonnekseni, edestä oli kuitenkin vain tipahtanut joitain kuskeja, joten edessä ollut irtiotto olikin vielä olemassa. Noh, ei voi mitään, vajaa pari kierrosta maaliin ja takaa-ajo oli mahdoton. Ajattelin kuitenkin ottaa loppukirin harjoituksen vuoksi ja huonostihan siinä kävi. Pussissa oltiin, eikä sieltä paljoa lähdetty enää ohittelemaan. Loppusijoitus 2o. Jalkaa oli ihan eri tavalla kuin pari viikkoa sitten, joten olen tyytyväinen.

Täällä on muuten se hyvä puoli, että täällä pääsee irti suht helposti, kun kaikki eivät ole kiljumassa takana, että nyt joku lähtee. Näin kun sattuu olemaan Suomessa usein, korvien ollessa välillä hajoamispisteessä.

Huomenna piti olla kilpailu, mutta sain ohjeeksi vetää treenin. Syy siihen on sunnuntaina käytävä 1.2 kategorian kilpailu Boezingessa.

Ei kommentteja: