torstai 17. toukokuuta 2007

**HESBURGER**

Jalat jomottaa. Jalat jomottaa- tunne ei oo niitä mun suosikkeja, vaikka tiedän tehneeni kaikkeni. Espoossa, Solvallan mäissä käytiin tänää hurjassa maastossa tempoajo. Reitti oli mäkistä! Hyvin, hyvin mäkistä! Maksiminopeus tänää oli mulla 68.8, mutta mäissä vauhti laski kuin lehmän häntä. Keskinopeudetkaan ei kauhean korkealle nousseet kellään. Tai jos normaaliin suoritukseen verrataan. Olen kisasta hyvin iloinen kokonaisuudessaan, vaikka aika ehkä olisi saanut olla pikkasen parempi. Niin kuin aina. Iloinen olen, koska ajat viime vuodesta ovat parantuneet huomattavasti! Voitin tänää sellaisia naamoja, että viime vuonna en edes kuvitellut niin käyvän!!

Huomenna olisi tiedossa tiensiivoustalkoot ja tietenkin palauttavaa treeniä sunnuntaina varten. Tiensiivoustalkoot pidetään seuran hyväksi, että päästään kisailemaan. Viime vuonna talkoot olivat hyyyyyvin rentouttavat.:D

Ai niin, en olekaan vielä maininnut, että ensi viikonloppuna matkaan viiden muun naispyörälijän kanssa Ruotsiin kisailemaan. Kisat käydään sunnuntaina ja lähdemme matkaan perjantai iltana. Kisamatka 0n 50 kilometriä, mitä pidän yllättävän vähänä. Mutta tavoitteenani on päästä porukassa maaliin.