maanantai 14. toukokuuta 2007

Salamana taivaalta

Sanoisinko, että keli Porin suunnalla ei ole nyt mitä mainioin. Taivaalla jyrisee ja vettä sataa kaatamalla. Sähkötkin on mennyt kolme kertaa! Ja kaiken kukkuraksi telvision näytti prätkii, jos sataa ja tuulee paljon. No asunhan sentään maalla. Huonon sään takia jäi juoksu väliin, mutta uinti tuli kuitenkin tehtyä. Juoksu ei muutenkaan olisi maittanut "rankan" viikonlopun takia.

Kun kisakausi on alkanut olen huomannut, että treenit ovat jääneet aika lailla vähäisemmälle kuin talvella tai syksyllä. Ennen tuli yli 20 tunnin treeniviikkoja, nyt enää reilut 10 tuntia viikossa. Mutta jos harjoittelisi samaa määrää koko ajan, kun kisakausi on alkanut voisi kuvitella, että jossain vaiheessa voisi tulla ylikunto tai rasitus. Kotona on kuitenkin sen verran hyvät tukijoukot, että he saavat pidettyä minut kotona ylirasituksen mahdollisuuksilta.

Viikonlopun kisasta voisin sanoa sen verran, että meni kohtalaisen hyvin.:) Lauantain prologiin jäi ensi vuodeksi PALJON parennettavaa, ja yhteislähtöön vain vähän parannettavaa. Sunnuntai olikin sen verran lyhyt kisa, että se sujui pahimmilta hyytymisiltä. Saldoksi kisoista jäi rahaa, kypärä, pokaali ja pari rengasta.