keskiviikko 2. toukokuuta 2007

Oranssi Fleur

Viikon aikana on tapahtunu monia asioita. Voitto Hirvensalo ajoissa sunnuntaina, mikä oli todellinen yllätys ainakin minulle. Voitto lohkesi jopa -0.01 erolla. Palkinnoksi sain oranssin värisen Nopsan Fleurin. Se on hieno! Tänään voisi tehdä "neitsyt" ajon, vaikka kauppaan. Huomasin lehdessä, että kaupassa on uusia panttereita tullut myyntiin, pakko maistaa.;)

Olin myös turkulaisen kaverini kanssa hienoilla illallisilla lauantaina. Illallinen oli järjestetty, maailman parhaalle pyöräilijälle, Eddy Merkcxin kunniaksi. Kättelin myös kaveria, vaikka en sitä siinä vaiheessa tiennyt, kun puristin kyseisen legendan kättä. Noloa. Ruoka oli hyvää, vaikka piti urheilijana mennä vielä syömään pienten annosten takia. Noloa. Illallinen sujui mutkitta, mutta ennen tätä tapahtumaa asiat eivät kuitenkaan olleet yksinkertaisimmasta päästä. Kutsu tuli minulle yllätyksenä, eikä minulla mitään vaatteita mukana tietenkään ollut! Oli jalat vähän jumissa lauantain kisassa rajun shoppailun takia. Vai mitä lintsi?

Vappu. Vappuaatto sujui rauhallisesti tällä tytöllä. Aamulla kävin ajamassa paluattavaa noin kaksi tuntia ja lopun päivää puuhastelin omia juttuja. Itse vappuaamuna heräsin kello yhdeksän ja lähdin lenkille. Suuntasin isän kanssa lenkkien tapaamispaikalle, eli "kopille". "Kopille" pystyi saapumaan vain kuusi henkilöä. Mahdollisesti vappu rajoitti ajajien määrää. EHKÄ. Matkaa kertyi 105 kilometriä 30km/h keskarilla. Keskisyke oli 132 ja maksimisyke 184. Otettiin pari loppukiriä, mutta ei kuitenkaan ihan täysillä.

Tänään kävin aamulla uimassa 4.3 kilometriä. Ja mahdollisesti läheden vielä pyöräilemään, koska eilen saatiin Trekin aika-ajopyörään alhainen ajoasento. Toivottavasti Sipoossa kulkee. Harmikseni huomasin, että joidenkin sarjojen matkat olivat pidentyneet, eli ei pääse vertailemaan aikoja. Harmi.