keskiviikko 19. syyskuuta 2007

2

Porvoon tempon jättämät fiilikset(15.09.2007):
Tunnelma on helpottunut, että viimeinen tämän vuoden pyöräkisa on ohitse. Matkana oli 20 kilometriä ja reitti ei ollut tasainen. Reitti oli samaa tietä kuin Porvoon ajoissa aikaisemmin kesällä. Ajo tuntui koko matkan siltä kuin jalat olisivat pyörineet siirapissa. Kilpailun jälkeen mietein, että missä on ajaminen tuntunut samalta ja päädyin siihen tulokseen, että U6:n viimeisellä etapilla eli tempossa. Jalat eivät silti olleet maaliviivan jälkeen hapoilla, mutta keuhkot oli. Loppuillan yskin "hevosyskää". Syke oli kokomatkan varmasti yli 200. (Kisoissa en uskalla käyttää sykemittaria, mutta sykkeen tahdin osaan itselläni tunnistaa.)

Olin kilpailussa kuitenkin toinen. Hävisin Raution Annelle 25 sekuntia. Kääntöpaikalla eroa oli 30 sekuntia eli sain takaisintulomatkallla vähän kiinni. Olen voittanut Annen tempossa kerran aikaisemmin kesällä Hesburger tempossa, mutta siellä oli huomattavasti enemmän nousua. Laura Lilja oli kolmas. 7kilometriä maaliin kuulin, että olin häntä edellä jo jonkin verran ja ajelin maaliin, sitä vauhtia mitä tarvitsin toiseen sijaan. Kisa oli maantiecupin viimeinen osakilpailu ja sijoituin toiseksi Paula Suomisen jälkeen.

Fiilikset nyt:
Olen pitänyt lauantaista asti lomaa lenkeistä. Aika on tuntunut herkulta. Nyt keskiviikkona ei ole vielä mitään hinkua päästä pyörän päälle jauhamaa tai kelaamaan uima-allasta edestakaisin. Olen pääasissa syönyt ja nukkunut. Silloin tällöin koulussakin on täytynyt käydä näyttämässä naamansa, että elossa ollaan.