maanantai 8. lokakuuta 2007

Lenkkiä.

Näin maanantaiaamuna on hyvä kommentoida viikonlopun tapahtumia. Perjantaina matkasin ystäväni Linnean luokse Turkuun. Perille saavuin kolmen maissa ja pienen hengähtämisen jälkeen lähdimme pyöräilylenkille Hirvensaloon. Kiersimme Hirvensaloa ristiinrastiin, pääasiassa samaa reittiä, mitä kisailimme Simo Klimscheffskij´n muistoajossa aikaisemmin keväällä. Aikaa kului 2.22h ja matkaa kertyi 60kilometriä. Illalla kävimme Linnean kaverin luona 10 kilometrin päässä "kotoa", jonne me poljimme ilman valoja! Se oli hurjaa.

Lauantaina nukuimme pidempään ilman suurempia aikatauluja, vain Linnean parturiaika tuli huomioida. Neljän jälkeen vasta saimme niskoistamme kiinni ja lähdimme pariksi tunninksi ulos jauhamaan pyörän kampia. Myös Virtasen Jesse piipahti seurassamme, hieman flunssaisena kylläkin. Lenkin jälkeen saimme kohtauksen, sokerintarvekohtauksen. Kävimme kaupassa ja tankkasimme karkkia ja suklaalevyn puoliksi.

Eilen osallistuimme kuntoajoon, jonka tarkoituksena oli ajaa 170 kilometriä. Lenkki sujui muitta mutkitta, koska osasin välttää vetovuorot, paitsi vapaavauhti osuudella. Linnealle meinasi yhdessä mäessä käydä hassusti, kun ei enää meinannutkaan jaksaa, mutta pieni tsemppaus kuitenkin auttoi tytön maaliin saakka. Keskinopeus lenkillä oli 30.5 ja reitti oli hyvin mäkistä. Tunnelmat ovat nyt hyvät.