torstai 4. lokakuuta 2007

Päiväkirjan tapaan.

Melkein on viikko aikaa siitä, kun olen viimeksi kirjoittanut. Joten kerron päiväkohtaisesti, mitä olen taas päivien aikana tehnyt.

29.9.07
Lauantaiaamu, tunsin itseni hyvin väsyneeksi rankkojen viikkotreenien jälkeen. Ei ollut helppoa päästä vanhaan rytmiin kiinni, koska edelliset kaksi viikkoa olivat olleet suurimmaksi osaksi lepoa. Kun nousin sängystä päätin, että en lähtisi lenkille, mutta isä sai suostuteltua lähtemään. Itse hän ei tullut mukaan, koska lähti työkavereidensa kanssa "virkistäytymisretkelle" maastopyöräilemään. Kun pääsin kopille, eli lenkkitapaamis paikalle, sain odotella jonkin aikaa, että muut ilmestyivät paikalle. Onnekseni muillakaan ei ollut suuria haluja ajaa pitkää lenkkiä, niin päätimme ajella Meri-Porin ja Ahlaisten kautta menevän lenkin, josta kertyi 70 kilometriä. Päästyäni kotiin vietin laatuaikaa pikkuveljeni kanssa.

30.9.07
Lauantai iltana lupasin kaverille, että lähden hänen kanssaan sunnuntaiaamuna pidemälle lenkille, mikä myös tapahtui. Alkulenkki oli raskasta, koska edellinen yö tuli syystä tai toisesta nukuttua huonosti. Lenkkiä kertyi neljä tuntia ja illalla saimme nauttia MM-kisoista, vaikka tennistähdet pukkasivat viemään melkein koko shown.

1.10.07
Maanantai alkoi alkoi uintitreeneillä. Puolet harjoituksesta jaksoin uida yllättävänkin kovaa, mutta aloin kolmen kilometrin jälkeen himmata vauhtia, jotta peruskestävyysharjoitus ei menisi vauhtikestävyyden puolelle. Harjoitusten jälkeen menin koululle ja sieltä taas hierojalle.

2.10.07
Tiistaina alkoi meidän koulussamme koeviikko ja aamuharjoituksia ei pidetty. Minulla ei kuitenkaan olut koetta, vaan jäin kiltisti kotiin ajamaan treenin rullilla. Ajoin tunnin, mihin sisältyi 10 sekunnin vetoja. Illalla kävin kaverini kanssa juoksemassa reilun tunnin hissukseen. Kun pääsin kotiin kertasin papereista, miten analyysi kirjoitetaan, sillä keskiviikkoaamuna oli tarkoitus sellainen tehdä.

3.10.07
Aamutunnit sujuivat rattoisasti analysoiden "Ana Lemminkäisen äiti" novellin parissa. Nyt tuntui, että teksti saattoi jopa onnistua! Illalla kävin ajamassa 2.4o tuntia kauniissa säässä.

4.10.07
Tänään torstaina en ole vielä saanut aikaan yhtään mitään. Illalla matkaan spinningtunnille pitkästä aikaa. Hieman jo hirvittää.