keskiviikko 17. lokakuuta 2007

Uutta

Yli viikko on taas vierehtänyt kuin siivillä. Viikkoon on sattunut pettymyksiä ja onnistumisia, mutta kaikesta voi ottaa opikseen. Koulu, autokoulu ja treenit ovat vieneet aikaa hurjan paljon, ei ole jäänyt paljon muulle aikaa. Viime viikonlopun kuitenkin vietin pyöräilijä-kavereiden kanssa mökillä, hauskaa oli. Ansaitsin vapaan viikonlopun, koska vapaapäivää en ollut viettänyt melkein kolmeen viikkoon. Tuntuu että kaikki asiat mitä teen liittyy jollakin tapaa pyöräilyyn, mutta ratkaisut tuntuvat kuitenkin minulle oikealta.

Olin tänää ajotunnilla. Ensimmäistä kertaa kaupungissa. Surmansa meinasivat saada pyöräilijä, kaksi jalankulkijaa ja monet autoilijat. Ajoin kaksi tuntia, ekalla tunnilla bensan kulutus oli 19.6L/100km, mikä on aika paljon. Toisella tunnilla sain kuitenkin kulutuksen putoamaan 10litralla. Ensi viikolla on hyvä jatkaa, jos ei auto sammuisi vaikka kymmentä kertaa.

Treenit ovat sujuneet kohtalaisesti. Uintikin lähti viime perjantaina kulkemaan. Tänään ei kuitenkaan ollut ihan niin herkkää kuin menneet treenit, mutta jumi on voimaa. Eilen sorruin lähtemään maastolenkille, kulki yllättävän hyvin. Keskisyke oli 145.