perjantai 19. lokakuuta 2007

Tour de Pori

Tälle viikolle ennustan 22-23 tunnin treeniviikkoa. Nyt tunteja on kertynyt 14 ja huomenna olisi tarkoitus mennä ajamaan maastopyörällä Tour de Pori toisinpäin, kun se viime viikolla jäi väliin mökkireissun takia. Alkuperäisen Tour de Porin kiertämiseen muilla meni aikaa 7,5 tuntia. Huomenna matka lyhenee jonkun verran, mutta luulisin, että tunnit painuvat reilun kuuden tunnin. Sen näkee sitten huomenna. Viime vuonna keskisykkeeni Tourilla oli 160, joten toivon, että se ei tällä kertaa olisi niin korkea. 15 pykälää ainakin alhaisempi saisi olla. Sunnuntaina olisi tarkoitus ajella 2-3 tuntia palauttelua maantiellä, toivottavasti.

Aamuinen uinti kulki kohtalaisen verkkaisesti. Ojentajissa painaa kuitenkin edelliset uintiharjoitukset, mutta onneksi on viikonloppu uinneista vapaata. Illalla käytiin isukin kanssa maastossa. Syke pomppi aika helposti kohti kattoa, luultavasti eilinen spinning vaikutti siihen. Huomiseksi tarvii varmaa varata buranaa mukaan, sillä polvessa vihloo ajaessa ikävältä.

(Nyt motitan koneella, ettäi huominen lenkki tulisi hitaanpaa. Nukkuessa aikahan kuluu suunnattomasti nopeampaa. Jännitän huomista, mitä jos jään matkalle ja kukaan ei odota? Sitten istun jäpismäisesti ojanpenkalle ja jään odottamaan, että isukki tulee hakemaan tai perustan oman kolon oravien kanssa puuhun.)