keskiviikko 14. marraskuuta 2007

Halo!
Taas pikästä aikaa.

Haluaisin kertoa teille, että on tullut treenattua mukavia määriä sopivalla teholla. Tälle viikolle on jo kertynyt noin 12tuntia ja lisää on tiedossa, toivottavasti! En tiedä, mikä tehopiikki/määrä treenien suhteen nyt on meneillään.

Viime viikon keskiviikkona tein uintitestin, jossa katsottiin uintivalmentajan kanssa sopivat sykealueet tietylle vauhdille, kun ei muita uimareita aamulla näkynyt! Hävetkää. Kolmosta, eli täysiä, ei tarvinut edes kokeilla sillä maksimivauhti tulee yleensä itsestään. Uin neljä kertaa 400 2-:lta 2+:lle. Viimeinen 400:nen meni 5.27, mikä tällä hetkellä on yllätävän hyvää vauhtia minulle. Täytyy kuitenkin huomioida, että uintia viikkoon on mahtunut neljä kertaa viikossa enintään. Testi kuitenkin motivoi tälle viikolla hitusen, sillä maanantaina uin pitkästä aikaa täyden vitosen aamutreeneissä. Eilen en kuitenkaan ihan siihen pystynyt, kilsoja kertyi 4.7km. Tänään olin kuitenkin altaassa aivan liekeissä, sillä tänään uin yhteensä 11kilometriä. Aamulla 4.6 ja illalla 6.4. Tuntuu hyvältä puolen vuoden tauon jälkeen päästä yli 10 kilometrin päiviin. (Maanantain ja tiistain iltojakaan en ole laiskotellut. Maanantaina kävin juoksemassa tunnin ja siihen perään tunti rullilla pyörittäen. Yritin pitää cadenssin 105-110, mikä on minulle työn takana! Ujutin myös 10*10 sekunnin max.pyöritykset mukaan. Tiistaina olin kaksi tuntia maastossa.)

Sitten ikävämpiin piikkeihin. Minun pitäisi väsätä 10-15 sivun esitelmä terveystiedon opettajalle dopingista. Olen jo päässyt alkuun, mutta kirjoitettavaa riittää vielä moneksi tunniksi.

Perjantaina olisi autokoulun teoriakoe. Olen pulassa.

(Kaatumisviikkokin on ohitse, mutta viimeviikon saldoon voin lisätä itselleni vielä seitsemän kaatumista.;)