keskiviikko 21. marraskuuta 2007

Tiukasti tulossa ja menossa

Töröö!

Jännitystä on nyt ilmassa, sillä huomenna olisi tiedossa ajokoe autokoulusta. Saapi kuittailla jos en pääse ensimmäisellä kerralla läpi! Läpi olisi parempi päästä, sillä perjantaina tulisi matkustaa Turkuun katsomaan Linnea Louhea! Meillä olisi tarkoituksena mennä rasvanpolttolenkille perjantain päivällä. Ainakin kutonen tulisi ajella ja tietenkin suoritamme kiltisti koulujemme aamutreenit, jolloin menen uimaan ja Linnea myös toivottavasti!

Tänä aamuna vedin meidän uintiryhmälle tunnin pituisen spinningohjelman. Näin edellisenä yönä jopa pahoja unia vetäjänä olemisesta, mutta tunti sujui muitta mutkitta. Rytmi ei kuitenkaan ihan kaikkiin kohtaan sopinut, mutta ei näyttänyt muita haittaavan! Tunnin jälkeen menin salille. Juoksin juoksumatolla, "luistelin", kävin "tärinä"laitteessa ja muissa peruslaitteissa. Illalla kävin juoksemassa palauttavan lenkin.

Viikonloppuna olin Pajulahdessa leirille. Oli hauska nähdä pitkästä aikaa pyöräilykavereita! Leirejä pitäisi järjestää useammin. Leirin tarkoituksena oli nostaa yhteishenkeä lenkkien lomassa. Yhteishenki mahdollisesti kasvoi, mutta ei lenkeillä. Sillä esimerkiksi sunnuntain lenkillä kaikki olivat levinneet pitkin ja poikin Lahtea. Lenkin piti olla rauhallinen pk-lenkki, mutta kaikki taisivat käydä moikkaamassa mk-sykkeitä. Minä ainakin. Keskisykkeet eivät silti kovin korkeat olleet. Lauantain lenkin keskisyke oli 144 ja sunnuntain 143. Viime viikolle kertyi 23 tuntia. (Sain myös sunnuntain lenkillä ajella maamme ammattipyöräilijöiden peesissä.;)

Tälle viikolle olen suunnitellut 18tunnin viikkoa, minkä pitäisi täyttyä muitta mutkitta. Ensi viikon otan treenien suhteen rauhallisemmin, sillä koeviikko on tuloillaan ja kai kokeisiin tarvitsisi hieman uhrata aikaa. Tosin jos valmistelutunnit jäävät väliin, on mahdollista ajaa kokeiden lomassa myös pitkää lenkkiä. Jos ilmat ovat vain hyvät ja saan organisoitua aikataulut sopiviksi.