torstai 10. tammikuuta 2008

Heipä hei!

Kävin eilen ja toissapäivänä hiihtämässä (ja tietenkin uimassa). Tiistaina hiihdin perinteistä ja pito oli olematon. Toisaalta perinteisen tekniikka ei ole koskaan minulla ollut kaunista katseltavaa. Kuten setäni sen ilmaisi, "Näytät samalta kuin Tarmo-tuffa parhainpina päivinään!" Vieressä hiihtänyt kaverini vain tokaisi, että tuo taisi olla kettuilua, jolle myös toivotan tsemppiä viikonlopun SM-hiihtoihin!
Eilen hiihdin vapaata. Hiihtolatu oli minusta aika tahmaista. Tahmaisuus johtui ehkä siitä, että 1,2 kilometrin ladulla oli käynyt ennen minua tuhansia hiihtäjiä ja keli oli mitä oli. Tai toisaalta, suksien luistamattomuus saattoi johtua myös siitä, että vastasin itse suksien voitelusta ja harjauksesta. Osaamattomuuttani kuitenkin harjasin vain suksien pohjat.
Tänään aion mennä Porin Uimaseuran 100-vuotis luisteluihin. Tosin luistimieni terät saattavat olla täysin ruosteessa. Muut ainakin näkevät, mistä kohtaa olen luistellut, koska luistimista saattaa jäädä ruosteiset viivat vain jälkeeni. Luistelun jälkeen menen puolentoistatunnin spinningtunnille.

3 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Hehe...repesin kuules typykkä kun kerroit tuosta pertsasta. Lipsuu se suksi mullakin ja seppo setä voiteli mun sukset eilen ja jo rupes vähän pitämään eli onko tyyli sitä että nenä eellä kohti maata ja peppu pystyyn, näin me tekniikataidottomat, vaikka mun pertsa sujuu paremmin kuin vappaa... Mut hei tsemppiä neito(suomilippu korkealla vaikka kelit meitä ei suosi), sulla kivat sivut!

Minttu kirjoitti...

joo...siis "nauramaan" jäi kommentti ulos edellisestä kirjoituksesta.... nii ja kirjoituksiin tsemppiä..opsikelua... valkolakki häämöttää.. ja papiksi valmistuminenkin voi olla postiivinen asia..ehehe

Anonyymi kirjoitti...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀