torstai 3. tammikuuta 2008

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Joulu tuli ja meni. Ruokaa syötiin meidän perheessä huolella ja pari lisä kiloa taisi jokaisen vyötärön ympärille kerääntyä. Minulle ainakin, koska flunssa ja kuume verotti treenejä jonkin verran. Nyt uuden vuoden alkaessa on kuitenkin taas päästy kiinni vanhaan rytmiin treenien kuin syömistenkin kanssa. Uuden vuoden aatto tuli vietettyä neljän tunnin maastolennkillä ja illalla suuntasin Eurajoelle uudenvuodenjuoksuun, jonka juoksin isukin kanssa. Sovittiin, että juostaan yhdessä maaliin ilman keskenäistä kilpailua. Olimme parijuoksu-sarjassa kuudensia. Joukkueita oli 16.

Toivoisin, että tännekkin päin sataisi kunnolla lunta, jotta pääsisi hiihtämään. Minun ei tarvitsisi kävellä kotipihasta kuin 100 metriä ja olisin jo ladulla. Mielestäni täältä Noormarkusta löytyy mukavia hiihtoreittejä, jotka eivät kyllästytä.

Eilen sain sähköpostia Belgiasta. Sydän melkein muljahti. Minun pitäisi matkustaa sinne 15.3 kisailemaan, mutta uskonnnon kirjoitukset olisivat vielä 17.3, joten lähtö viivästyy parilla päivällä. Minun pitäisi oleskella siellä huhtikuun loppuun asti ja palata toukokuuksi kotiin. Uudestaan olisi tarkoitus mennä taas kesäkuussa ja viipyä niin pitkään kuin on tärkeitä kisoja. Mahtavaa!