torstai 24. tammikuuta 2008

Tunnelmat spinningtunnin vetämisestä

Tunnelmat ovat hyvät, kun sai koko treenin seurata paperista, että mitä seuraaviksi mennään. Alussa sattui pieni kämmi, kun unohdin juomapullon pukuhuoneeseen. Seurauksena on nyt päänsärky, täytyy vaan lipittää kaks litraa vettä ennen nukkumaan menoa. Sekää ei loppu peleissä ole kuitenkaan kauhean suositeltavaa, koska sitten tarvitsee hypätä vessassa koko yö, hmm. Toinen emämunaus oli musiikit, niiden kanssa olin iha hukassa, koska en minä nyt mitään biisien nimiä tiedä! Noh, ensi kerralla olen viisaampi ja laitan soimaan, vaikka Good Charlotten Riveriä koko tunniksi.

Muuten pyörittely sujui. Jotenkin osaan paremmin itsestäni irti, kun voin itse määrätä treenin tahdin. Tuli tossa polkiessa muuten mieleen, että tunneilla on yleisesti ottaen aika kuuma ja kuntosalit yrittävät parhaansa mukaan saada ilmastointia toimimaan. Itse ottaisin kaikki ilmastoinnit pois ja polkisin 40 asteen kuumudessa ja saisin samalla treeniä kisoihin, jotka ajetaan kuumassa ympäristössä. Siinä taas on kuitenkin taas nestehukan vaara suurempi.

3 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

hehe.. kiva et meni tunti hyvin. Mites ne hiihtokisat? Kuule mä luulen et se meidän leiri peruuntuu... jos olen oikeasti rehellinen niin en jaksa olla "hospitable". alkaa kolmen viikon kuuri painaa.. Menen äitin hoiviin kotiin vkl:si.Sorry neitokaiset jo etukäteen kasseellaan, josko tulisit sit vaik aussilaan leirille. ;) Lycka till babe!

Sakke kirjoitti...

Näyttäisi teamisi osallistuvan Omloop het Volk kisaan, missä on mukana kovimmat ammattilaiset.
Onnittelut! Laita muut koville.
Tsemppiä :)

Lotta kirjoitti...

epätoivosesti yritetään tyttöjen perässä pysyä!:)