maanantai 21. huhtikuuta 2008

Moi,

reilu viikko on taas kulunut kirjoittamisestani, shame me. Kirjoitan kuitenkin kaiken oleellisen, mitä on näinä päivinä tapahtunut. Eli lähinnä skaboista, treeneistä, kisaturismista ja säästä.

Viime viikko painottui kevyen pyörittelyn merkeissä, lyhyisiin ja pitkiin treeneihin (1h-4h). Tiistai-iltana sain Suomesta myös vieraan tai ei niinkään vieraan, mutta kivan ja tärkeän lisäyksen tähän reissuun. Keskiviikkona käytiin katsomassa Schildeprijs'in kisaa, jonka lähtö tapahtui Antwerpenistä. Viivalla oli mm. Tom Boonen, Mark Cavendish, Robbie McEwen ja Erik Zabel. Kisan etenemistä oli hieno katsella. Ajajat saisivat kyllä tulla aikaisemmin teami-busseistaan ulos, että saisi ottaa enemmän niitä turistikuvia.;) Maali oli Schotenin kylässä ja kävimme pyörien kanssa vielä siellä katsastamassa ajureiden ja muiden turistien menoa.

Viime lauantaina ajoin kisaa Hoogstratenissa, kisan nimi oli Hoogstraten of Ronde van Gelderland. Kisa oli kriteriumin tapainen, 3,8 kilometrin kierroksia ajettiin 23 kertaa. Voitte uskoa, että käännöksiä kisassa oli muutama! Sää kisassa oli vaihteleva. Alussa oli hieno ajokeli, mutta loppujen lopuksi pilviverho avautui taivaalla ja vettä alkoi sataa. Sade tuntui hieman pelottavalta kaikkien käännösten ja mukulakivien takia, mutta pystyssä pysyttiin. Koko kisan ajan, joku oli aina irtiotossa ja loppua kohden pääjoukon eteen kertyi seitsemän hengen hatkaporukka. He ratkaisivat kisan voiton ja pääjoukko muut sijat. Pääjoukon kirissä olin kuudes eli koko kisan 13. Tuohon olen aika tyytyväinen, mutta tiedän kuitenkin, että parempaa on ehkä vielä odotettavissa. Tulokset löytyvät http://www.wielernieuws.be/wedstrijd/hoogstratenwortelfmmj_2008.html osoitteesta.

Eilinen päivä sujui ensi viikon kisareittiin tutustuessa teamimme kanssa. GP Roeselare olisin siis kyseessä ensi sunnuntaina, jonka startti on Passendalin läheisyydessä. Kyseinen on Omloop Het Volkin tasoinen kisa, että odotettavissa on pientä panikointia alku kilometreillä tai jopa kymmenillä kilometreillä. Noh, niin kauan ennen kuin ne mäet tulevat! Sillä reitillä niitä meinaan on, huomasin ja kokeakkin sain sen eilen! Rankka kisa tulossa...