sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

Voin nyt sanoa ihan hyvillä mielin, että ei tämä niin sanottu "paluu" kisoihin huonosti ole lähtenyt käyntiin! Kisat käytiin tänään Incourtissa ja sijoitus 22. En vieläkään päässyt oikein kärjen tuntumaan lopussa ja aika taakse jäätiin. Viimeisellä kierroksella olin mielestäni sijoittunut melkein loppuun asti hyvin, mutta lopun rääkynä naisilta pelotti minua hieman ja jarrut iskeytyivät pariin otteeseen kiinni. Tipuin siis porukassa aika hännille ja oli taas ajettava kärjen tuntumaan, huh.

Reitti oli eilistä raskaampi ja muutenki vauhtia oli enemmän. Melkein puolet porukasta tippui. Kaivattua mäkeäkin sain tänään ajella. Yksi mäki oli arviolta 500metriä pitkä, ei nyt mikään hirveä "puikko", mutta jonkun näköinen kuitenkin! Haastetta kisaan toivat taas muutamat liikenteenjakajat ja vesiviemärit, joissa oli aukkoja. Yksi kasakin sattui näiden vesiviemärien aukkojen johdosta, kun yhden ajurin kiekko upposi siihen. Kolme joutui kasaan ja yhdellä solisluu poikki. Toivottavasti tytöllä yhtä nopea parantuminen kuin minulla!:)

Suomessakin on päästy tänään kisojen huumaan, hieman ehkä huonossa säässä. Pari viikkoinen suomalaisvahvistukseni voitti naisten sarjan, taisi olla belgiantreenipyörän ansiota! Viikon junttaamisen jälkeen ylisuurella pyörällä toi omalla pyörällä ajamiseen varmasti pientä lennokkuutta. Teamin toinen jäsen oli tänää kolmas Lattomerellä. Hän kertoi, että oli vähän ilmapallon tuntuiset jalat kisassa. Suurin yllättäjä miesten kisassa oli kakkospallilla seisonut mies, hienoa Joppe!! Oman seurani miehetkään eivät ajaneet huonosti tänään vaan yllättävän hyvin! Spekulointia kisasta voi lukea varmasti http://www.porintarmo.fi/pyoraily - osoitteen vieraskirjasta!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Lotta, hienoa! Varauksettoman iloisia nopeasta paluustasi kehiin, tsemppiä!
Ensi kerralla rääkyt sitten takaisin, suomea ja kovaa. Ei väliä mitä sanot, ei ne kuitenkaan ymmärrä:D

Terhi kirjoitti...

Joo, kyllä tässä kaiken takana on ehdottomasti se ihana pyörä, jolla ajoin siellä. Eräs herra tosin alkoi kutsua itseään supervalmentajaksi. Hehee.

No joo, ihan huippua, että siellä meni viikonloppu noin hyvin! Ei muuta kuin keräämään lisää rahaa sitten seuraavista kisoista :)

Anonyymi kirjoitti...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀