tiistai 26. kesäkuuta 2007

Tatatatartan.

Terveisiä Porin stadionilta! Oltiin vähän ajelemassa pyörällä rata-kisaa. Matkana mulla oli 500m ja 2km. 500 m meni ihan yllättävän hyvin. Aika 43 ja risat. Tosiaankin ajoimme tartan-radalla ja kallistuksia radassa ei ole. Esimerkiksi jos olisin ajanut Turun velodromilla, aika olisi ollut 2-4 sekuntia parempi. Ja maamme kärkinaiset ajavat 500m hiukan alle 40, joten täältä tullaan! 2km ei kuitenkaa mennyt ihan niin hyvin, kun tuli taas vaihteeksi sählättyä, ja välitys oli himpun verran liian iso. Vaikka nyt yleensä ajankin liian isolla.

Huomenna olisi vielä työpäivä, sitten helpottaa taas hetkeksi. Torstaina lähdetään kohti Kälviää.;) JA viikonlopun jälkeen menen Solvallaan KK-leirille, hurjaa menoa luvassa. Se oli lupaus.


maanantai 25. kesäkuuta 2007

Juhannus oli ja meni. Meni aika mukavasti treenailessa ja kavereiden kanssa hengailessa. Ja töissä, no sain ainakin rahaa taskun pohjalle. Ja rahaa tarvitaankin ensi lauantaina rutkasti, sillä täytän torstaina 18, ja kai sitä jotenkin pitää juhlistaa.;) Perjantaina ja lauantaina pitäisi kuitenkin ajaa pyöräilyn SM-kisat. Odotan innolla. (Ehkä jopa menestystäkin.)

PS. Pääsen Bulgariaan pyöräilyn EM-kisoihin, joten triathlonin EM-kisat Suomessa jäävät väliin.

tiistai 19. kesäkuuta 2007

Belgiassa vol6.

Tänään oli viimeinen kisa. Ja siltä se myös tuntuikin. Teki meinaan pitkästä aikaa pahaa!! Eilen ostamani Belgialaiset energiapussitkin nousi ylös rajun ylämäen takia. Suomessa tälläinen kisa reitti löytyy muun muassa Tampereelta. (Rosendahl GP.) Olin kisassa 9. Kisaan ei kuitenkaan lähtenyt kuin 22 ajajaa. Yli 50% keskeytti. Mäki veroitti ajajien määrää. Yksi nainen tokaisi englanniksi, että ei niillä pepuilla. Kjeh.

Sain myös tarjouksen Deerlijk Gaverzicht- seuraan tänään. Taas aika hurjaa. Täytyy miettiä. Hmm.

Huomenna kotiin.

maanantai 18. kesäkuuta 2007

Belgiassa vol5.

Kastuin tänään, vaikka tarkoituksena oli tehdä vain tunnin lenkki. Joudun pesemään pyörän, ei mun suosikki hommia. Jalat tuntuivat kohtalaisen hyviltä, huomenna viimeinen kisa, täytyy parantaa sijoitusta. Pakko. Vaikka pakko ei ole kuin kuolla.

Tänään aamulla sain nukkua niin pitkään kuin halusin. Ei herätyskelloa eikä kysymyksiä, että olenko jo hereillä. No heräsin kuitenkin 9.05. On se kurjaa. Yritin katsoa elokuvaa Hitleristä, mutta väsyin aika nopeasti ja nukuin tunnin "aamu-unet" (11-12).

Äsken vilkaisin pyöräilyn Belgian-mestaruus tuloksia, jotka käytiin jo pari viikkoa sitten, vai viikko sitten? Voitin eilen kolmanneksi ja neljänneksi tulleen. Voittaja ja toiseksi tullut eivät olleet listoilla. Harmi. Mutta siis ei se kärki nyt niin kaukana olekkaan? Vai?

belgiassa vol4.

Hmm, tämän päivän kisa minun osalta meni hyvin. Olin irtiotoissa ja vedin porukkaa kiinni, loppukiri jäi taas vähän vaisummaksi. Olin 24. Kisaan lähti 79 ajajaa ja 59 saapui maaliin. Matka oli n. 90 kilmetriä. Päivän sanonta kisassa oli tänään:"Kissa ja hiiri leikki." Tai miten sen nyt ottaa. Sää oli aurinkoinen ja kaunis. Ehkä jopa liiankin. Vaistosin pientä nestehukkaa kisan jälkeen. Mahaan koski.

Eilen minut saatiin vakuuttuneeksi, että ei tiimi ole merkittävän tärkeä näissä Belgiankaan kisoissa. Tänään kyllä huomasin, että kylläpäs se vaan on. Puolet matkasta kaksi naista olivat irti, ja saman tallin ajajat menivät toppuuttelemaan vauhtia kärkeen, että irtiottoa ei ajettaisi kiinni. Toiseksi viimeisellä kierroksella kuitenkin saavutimme irtioton. (Ensi kerralla, kun matkustan Belgiaan, niin pääsen Lotto-tiimiin ajamaan. Eiköhän sillon homma ala pelittämään. Toivon ainakin niin.)

Aika jännää touhua tämä pyöräily. Kesken matkan aloin miettimään, että on tämä kivaa puuhaa! Aah, sitä vauhdin huumaa, mitä sain tänäänkin kokea. Ja ne kurvit, NAM!

sunnuntai 17. kesäkuuta 2007

Belgiassa vol3.

Jalat on nyt täyttä jumia. Hitto, kun piti yrittää jokaisen irtioton perään, tai ei nyt ihan, mutta melkein. Loppusijoitus kuitenkin 17. Siitä on hyvä joskus ehkä parantaa. (->huomisen tavoite.) Kisaan starttasi 62 ajajaa, 22 keskeytti ja 40 ajoi maaliin. 22 kuulosti aika hurjalta minun korvissa. Vai? Keli oli ennen starttia hyvin vaihteleva, satoi vettä ja paistoi aurinko. Pilvet kuitenkin osuivat kisan ajaksi kohdalleen. Kisan aikana ei satanut, mutta ennen starttia ja maalin jälkeen satoi kaatamalla. Ei tarvinnut paljon käydä suihkussa. No kyllä mä nyt oikeesti kävin, oli sen verran vilponen olo. Naisille onneksi on edes järjestetty suihkumahdollisuus, mutta miehille suurimmaksi osaksi ei. Pari pulloa vettä keholle, niin pesu on siinä. (Kuulin vaan juttua, en oo livenä nähnyt.) Pesutilat kuitenkin jäivät hyvin mieleen.:D

Kisasta en kuitenkaan voi muuta sanoa kuin, että näitä lisää!! Oli aivan mahtavaa! Fiilis kisassa ja ulkopuolella kisaa oli aivan mahtava. Suosittelen.

Nyt venyttelemään ja nukkumaan huomista kisaa varten.

perjantai 15. kesäkuuta 2007

Belgiassa vol.2.

Noniin, eli saavuin Belgiaan 13.6.2007 aamu tuimaan. Aika väsyneenä kylläkin, kun sinä yönä tuli nukuttua vaivaiset kolme tuntia, mutta onneksi isäntäväki passitti minut päivänokosille. (Tai no, olen nukkunut täällä joka päivä nokoset.) Saapumispäivänä kävin ajamassa lenkkiä paikallisen 18-vuotiaan tytön kanssa tunnin. Juteltiin heti kuin vanhat tutut. Täällä ei ole totuttu käyttämään kypäriä, sen olen laittanut merkille.

Eilen ajoin poikien peesissä reilut kolme tuntia. Rauhallisesti, mutta varmasti. 87 kilometriä. Käytiin visiitillä Hollannin puolella. Täällä on aivan mahtavat maisemat! Kun tulen vanhaksi niin muutan tänne ja rakennutan hienon talon!(Millä rahalla?) Täällä on meinaan upeita rakennuksia! Ja väki mukavaa.

Tänään taas ajelin 1,5 tuntia pyöritellen. Huomenna olisi tiedossa ensimmäinen kisa. Iiik. No kai se hyvin menee. Pysyisin nyt edes porukassa. No sen näkee huomenna pysyinkö vai enkö pysynyt. Sitä odotellessa.

Kelin on nyt aika vaisu. Pilviä taivaalla, mutta lämmintä.

(Hih. Pääsin muuten maajoukkueeseen U6:lle Ruotsiin. Niin myös Linnea, joten varokaa meitä!!)

torstai 14. kesäkuuta 2007

Belgiassa.

Olen Belgiassa. Itse en sitä hevin itsekkään usko, mutta kai se on pakko uskoa. Olen pyöräkisoissa. Tai kisat eivät ole vielä, mutta lauantaina se nähdään. Nyt ei ole aika kirjottaa muuta, mutta yritän huomenna uudestaan.;)

sunnuntai 3. kesäkuuta 2007

Mynämäki

Tänään olin Mynämäellä tempomassa 20 kilometriä. Oli aika tylsää, koska mun sarjassa ei ollut muita kuin minä. Pää ei riittänyt kisaamaan yksikseen, koska naisten sarjalaisillakin oli 10 kilometriä enemmän kuin mulla. Jos kuitenkin totta puhutaan, niin ei kyllä olisi huvittanutkaan ajaa kisaa muita vastaan. Jalat oli hieronnasta vieläkin hassun tuntuiset. Ajoin ensimmäisen kilometrin suhteellisen kovaa vauhtia ja jalat sanoivat itsensä melkein heti irti toimestaan. Ei kyllä haittaa yhtään. Ajoin kisan 36km/h vauhdilla ja keskisyke pomppi 150 paikkeilla, mäen nyppylöissä tietenkin vähän enemmän. Viikkotempotkin jännittävät enemmän kuin tämän päiväinen kisa.

perjantai 1. kesäkuuta 2007

Ihanaa, pihalla paistaa aurinko! No tuo oli aika teennäinen lausahdus, mutta tosiaankin ulkona on lämmin. Mutta tunti sitten mulla oli todella kuumat ja tukalat oltavat! Tyhmyyksissäni soitin isälle aamulla ja kysyin, että onko hierojalle tänää vielä aikoja jäljellä. Siinä vaiheessa, kun isipappa sanoi, että yksi vapaapaikka olisi, niin kuvittelin pääseväni rentouttavaan hierontaa. Se hieronta oli kuitenkin rentouttavasta kaukana! Ei herran jestas, että en voi sanoin kuvata kuinka paljon se sattu!! Vieläkin sattuu, kun vaan ajattelenkin koko hiton hierontaa! Juhalla (siis hierojalla) oli varmaan tosi kivaa. Sai nauttia siitä ihanasta tunteesta, kun tietää että toinen kärsii. No mä kostan tän vielä. Ennen hierontaa ajelin rullilla tunnin, nautiskelin auringosta omalla takapihalla. Jeij.

Tänään kävin sitten viimisen kerran ennen kesälomaa koulussa. Täytyy hyödyntää ruokailua, vaikka varsinaisia tunteja ei ollutkaan.;) Käytiin myös tyttöjen kanssa viemässä lemppari bussi-kuskillemme pieni kiitoksen osoitus, koska hän vie meidät aina lähemmäksi koulua, ettemme myöhästyisi. Kuljen sillä bussilla silloin, kun ei aamuharjoituksia ole.

Tänään illalla olisi vielä ohjelmassa grillausta tyttökavereiden kanssa. Kokoonnutaan "Väiskärin" pihalle, ketä en ole nähnyt vuoteen, koska hän vaihtoi viime vuonna Porista Tampereelle kouluun uinnin perässä.