perjantai 21. marraskuuta 2008

Huomen aamulla olisi siis tarkoitus lähteä Lappiin hiihtämään. Tarkoituksena olisi hiihtää 50 kilometriä per päivä. Tai yhden lepopäivän saan pitää viikon keskellä. Sinä päivänä olisi tarkoitus mennä porukalla (=Noormarkun Nopsan hiihtäjät ja huoltajat) Levin kylpylään polskuttelemaan.
Katsotaan kuinka rikki viikon päästä ollaan! Hiihtäjän vikaa kun ei minulla hirveästi ole..

Tännepäin Suomeakin on maahan satanut lunta ja ilma on mennyt pakkasen puolelle. Nyt pitää siis vaihtaa cyclopyörään nastat alle ja alkaa kerrospukeutujaksi (ihan kuin en sitä jo aikasemmin olisi ollut). Toivottavasti maahan kuitenkin sataisi vielä lisää lunta, että pääsisi täälläkin hiihtoladuille tekemään lenkkiä.

Treenit viikon aikana ovat sujuneet mielestäni hyvin. Treenit ovat olleet monipuolisia. Olen käynyt uimassa, juoksemassa, pyöräilemässä (maastiksella, cyclolla), spinningissä, kuntopiirissä ja tehnyt erilaisia harjoituksia rullilla. Ensimmäistä kertaa ajoin viime keskiviikkona tempopyörällä vetoja aika-ajoasennossa, se oli aika mielenkiintoista. Useat rullaharjoitukset olen kuitenkin tehnyt ratapyörällä.

sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Nyt on päässy käymään niin, että minua vaivaa flunssa. Vaivannut jo viime perjantaista asti, eikä ole ihan vielä hellittämässä. Ihme ja kyllä kuume ei ole noussut, mutta "ennakoin" flunssan tulon sen verran ajoissa, että oletuksen mukaan parin päivän päästä olen taas treenikunnossa.

Tähän väliin toivon, että kaikilla on ollut hieno ja mukava Isäinpäivä.:) Itse kävin aamulla veljen kanssa herättämässä oma isä kahvin ja kakun kera. Taisi se pari lahjaakin saada. Aamupäivällä kävimme Kokemäellä morjestamassa mummua ja pappaa. Mummu sai innostettua minut kutomaan lapasia viiden vuoden tauon jälkeen. Ehkä ennen joulua yritän saada ne valmiiksi, kun edellisiä en itse saanut koskaan valmiiksi. Illemmalla kävimme tuffan luona. Tuffan alakerrassa on karaokelaitteet. Kun nyt innoistuin kutomaankin niin olihan se pakko pari iskelmäklassikkoakin vetää veljen ja serkun kanssa. Henkisesti ikäni nousi vähintäänkin 40 vuotta, mutta kyllä se huomiseksi jo normaaliksi laskee..


Eilen pidin palaverin uuden valmentajani kanssa. Uutta treeni ohjelmaa aletaan kohta toden teolla tekemään. Tuli siinä illan aikana varattua kuukauden matka Gran Canariallekin. Pitkä treenileiri siis tulossa. Mainittakoon myös, että 22.11 lähden viikoksi myös Lappiin hakemaan kilometrejä hiihtäen.

lauantai 1. marraskuuta 2008

Moikka taas pitkästä aikaa!

Kuulumisestani on kulunut taas pitkä tovi, mutta eipähän tässä oikein mitään kummallista ole tapahtunutkaan. Treeniä ja koulua vain lähinnä. Olen yrittänyt ajaa pitkiä ja rauhallisia lenkkejä, mutta yleensä jos joku on mukana niin "pakostakin" syke nousee pk-sykkeiden yläpuolelle. Nyt olen saanut kuitenkin valmentajalta lisää ohjeita ja vietän tässä "rentoja viikkoja". Ensi viikko olisi vielä jäljellä fiiliksen mukaan lenkkeilyä (tunteja kuitenkin pitää kertyä 12-13).

Tänää alkoi taas uusi kausi Karhuhallissa. Pyörimme siis aamulla 400 metrin ympyrää klo 7.30-9.00. Pakostakin menee pää pyörällä. Aamulla hallille oli raahautunut todella moni ajuri. Normaalisti kauden avaus tapahtuu 5-6 ajurin merkeissä, mutta tänään meitä oli reilu kaksikymmentä. Treeni sujui kohdallani huisin hyvin. Sain pitkästä aikaa sykkeen kunnolla ylös, kun pojat huusivat perässäni, että vielä toinen kierros ja sitten viel kolmas kierros. Kiitoksia vaan! Olin liikkeellä tempopyörällä.

Otan nyt tavoitteekseni kirjoteilla tänne kerran viikossa, jotta saan enemmän harjoituksieni kulkua kerrottua tänne. Jos kuitenkin lipsun tästä tavoitteesta niin laittakaa heti noottia vieraskirjaani.:)

Joku siellä kyseli myös ensi kauden tavoitteistani, mutta perehdyn niihin myöhemmin kunnolla ajan kanssa. Selvää on kuitenkin se, että ajan vielä ensi kauden samassa porukassa kuin viime vuonna Belgiassa. Ja Suomessa edustan tietenkin Porin Tarmoa.